Så där ja, sitter man på bingo, med 65 tag...

dsc00613 (MMS)

Så där ja, sitter man på bingo, med 65 taggarna och isabelle. Kòpt på mig bra med brickor, ikvàll ska storvinsten med hem


LYYYYYYYYYYYYYYYYCKLIG!

På lördag ska jag få köra folkrace, lyckligast i världen!

Hur fan ska det här gå, jag ska göra det h...

dsc00607 (MMS)

Hur fan ska det här gå, jag ska göra det helt själv, utan kurre. Hoppas på det bästa.


Tv kväll hos mathias, on the pic Mäts.

dsc00603 (MMS)

.-


SMS-inlägg

dsc00554 (MMS)


OHJA FOLKRACE

Är det nånting som får mig att glömma allt skit så är det folkrace, fan vad jag mår bra när jag får kliva upp tidigt på morgonen, hets leta efter licensen som jag alltid slarvar bort, in i bilen vara så nervös att man knappt vill tävla. Komma in i depån och lasta av. Besikta, betala startavgift och sedan försöka trycka i sig en macka. Slutar alltid med bara kaffe. Sen smyga iväg och röka, försöka slappna av. Förarsamanträde vid halv 10. Sen första starten, jag är så torr i käften så tungan fastnar i gommen, ont i magen och skitnödig. Men så fort jag får släppa upp kopplingen, släpper allt. SÅ JÄVLA PEPP NU. 8maj, ses vi i söderhamn. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!

hihi, kung.

blå blå ögon

Så låt mig gå, ja låt mig glömma bort dig..

Om jag ska.

"roadtrip"

Nu är helgen slut, och en vecka av skola och praktik väntar.. Igår blev det inge festa åkte till Falun och kollade läge med några brudar, Anni hittade sin dröm motorcykel utanför en motorcykel klubb. Sen åkte vi till Borlänge och kollade på "peace and love" Eller där det brukar vara, helt sjukt vad man inte känner igen sig när det inte är 30.000 människor och musik överallt. Kom hem vid 2 inatt, störta ner på isabelles soffa och somna.

Studentskiva.

Studenten närmar sig, ooh blir så nervös när jag tänker på det. Men idag är det iallefall den råliga studentskivan, hoppas det blir roligt. Förmodligen lika som vilken ute kväll som helst, förutom. Alla är svart/vitt klädd. Gid vad fantasi fullt, ååh hatar att gå efter "klädkoder" Så lär man in till valbo idag igen och köpa nå snyggt, vitt. Eller svart. Väntar på mäggit, nu sen bär det iväg.


           

TJÄNA! Vilka losers det finns btw..

Greeeat dag, flytspacklat golv, är jag kung. svaret är ja! Kollat in cillas modevisning och hennes kolletktion. Shoppat underkläder, kavaj smycken och strumpisar. Imorgon bär det in till valbot igen lär hitta nå svart vitt tills studentskivan imorgon kväll, blackNwhite tema. Vet inte vars jag ska för kröka, tänkte vara med cillzone, men tydligen var inte det så populärt hos vissa av hennes klasskompisar. TÖNTIGT, TÖNTAR! helt sjukt vad jag hatar määniskor som inte ens kan försöka lära känna en, nä tacka vet ja sociala glada människor. Meen vad säger en nichole? Skiter man väl i.

Sitter hos maggis nu och lyssnar på när hon posar framför spegeln med långt hår.. Imön nationella i Svenska. OJ så kul.

Mayajävlar fuck you

Det jag menade var att maya indianerna snackar skit dom, jag vill se eran omtalde kalender. DEN FINNS INTE, ni är en myt. GE MIG BEVIS !!!!! Och snälla mayisar straffa mig inte ifall jag har fel, vill leva längre, har ju en rallykarriär som väntar!

SMS-inlägg

dsc00577 (MMS)


Jag blir glad om iaf EN människa kan hålla med mig och förstå mig. OM MAYAFOLKET

Nu har jag fått nog, jag var stupsäker på att Jorden skulle gå under 2012 21 december. MEN vem sa det, jo Mayafolket, pappa berätatde att Jehovas sa att jorden skulle gå under 1974 om jag in minns fel på året han sa. Var nån snubbe i kgn som hade sålt hus, affärn och hela skiten åh flyttat ut i en husvagn. Skön dude. vad jag vet så är jorden kvar?

Vilket fall som helst, vad kommer all fakta ifrån, vart kan man kolla i deras kalender? Kan någon berätta det? Jaa folk säger att de förutspådde tsunamin, och alla katastrofer som hänt senaste tiden. VART KAN MAN FÅ TAG PÅ KÄLLA? Käll anvisning, någon? " vart har du härt det ifrån" - Jag läste om det. "okej", Lät läskigt tänker man? Vad tog det kritiskatänkadet vägen?

Vad fan hände, jag kan skriva på internet att jag träffat gud.  Testa googla på mayafolket, vad kommer det upp, vad dom tror på och att deras kalender är så säker, dom prickade fel på en dag på 6000 dagar, och vi gör det vart fjärde år. VART ÄR KALENDERN JAG VILL SE, LÄSA OCH TA I DEN, och kolla vad mer för roliga tecken dom har på dagarn, de hade en våg samma dag som tunamin, sägs det. Jaha kan jag få se det? Hur ser den ut, som våran? Satt en liten mayaindian 26 december 2004, jahaa idag har Stefan och Staffan namnsdag, och så är det en liten våg där? Happ undra vad den betyder, 4h timmar senare... HOLY JESUS EN TSUNAMI. 

Nej nu får det fani mig vara nog, ska jag tro på jordens undergång ska jag ha källförteckning på det !

100420

Hej skitblogg, sitter hos mormor nu och försöker jobba lite med projekt arbetet, vilket går så där. Mindre kul att skriva om tätskikt. Var in till valbo idag med erik och rickard, shoppade kakel och allt annat stuf man lär ha. Hittade även en as snygg jeansskjorta, hade faktiaskt tid för liite shopping också, hihi. plus en super söt sommar klänning jag funderar att införskaffa när man kan gå med bara ben. Dock på Gina, så man lär inte bli ensam om den. Avslutades med lunch på IKEA, kotlettrad är liite kung. as kung. Nu ska jag pressa i mig lite vitamins.


Wiiie, ett vårtecken.

dsc00565 (MMS)

Wiiie, ett vårtecken.


GLÖMMDE BERÄTTA

Inte nog med att min blogg mår skit efter jag har försökt gått loss och pimpa den, utan något som hest bra resultat. Så håller jag på att sluta röka, mitt tålamod är liiite kortare än vanligt. Kortstubin? My ass, finns inte ens någon stubin. 0-100/ 0,3 sek.


snääääääääälla hjälp.

lesssna ur nu.

MEN!

fucka ur bloggen helt , hata alla jävla kodmallar designar och all jävla skit. Kan inte allt vara lika enkelt som paint?

Och det var måndagen

Happ, var i skolan en timme idag. totalt värdelöst. Tänkte börja skriva lite shiet om projektarbete nu, imon blir det in till valbo och kika kakel med Erik och Richard till hans badrum. Sen sätter jag nog igång med det, om dom hunne reglat upp osv. Färgade nyss håret om någon vill veta, mörk nu och den fula urtvättade röda är borta. Idag är jag på mys humör, får ligga i min stora säng och mysa med mig själv idag.

HEJDÅ!

Kanske lite underhållande läsning för den uttråkade.

Halloj, denna helg har bestått av vin. Märkligaste händelsen hände på fredag natt. Kom hem, gick raka vägen till sängen. Innan så låste jag upp dörren och tog med nyckeln in. (Vi har den gömd ute) Varje fall , jag gick till sängen ja, gick ner igen spydde ur mig, smög till sängen. I tron om att pappa låg i sin säng och sov. Sen somnar jag, helt väck i huvudet så hör jag låångt borta att det ringer, fattar ingenting. Sen bankar det på rutan i mitt rum, mitt rum ligger på på andra våningen i pappas hus. Och tänker för mig själv : Kan idioten sluta banka på fönstret, pappa kommer vakna. Efter jag börjat fatta mer tittar jag upp då hänger pappa där?? Samtidigt börjar jag prata med honom genom fönstret, och pappa säger. - Jaaa kan du öppna dörren?! Jag kommer inte in. Jag tittar bara på han, som han är dum i huvudet. Sen svarar jag i mobilen, pappa i andra änden, samtigt som han tittar in genom mitt fönster: -NICHOLE KAN DU ÖPPNA DÖRREN. Då kopplar jag lite, samtidigt undrar jag. Ofta min pappa kan klätra på träfasader? Konsigt. Dagen efter vaknar jag och tänker wtf, kollar ut genom fönstret och där står en stege på minst 3m som han fick gå och hämta i garaget. Stackars, men skratta bra nog dan efter.

ååh vad jag älskar att ha hemlisar. hihi



The friday call.

GODKVÄLL! Nu var det fredag igen, och startade dagen med att åka in till IKEA med pappa och köpte lite pynt till rummet, gjorde en garderob av gardiner. Blev ganska fint faktiskt. Sen bar det av till Gävle och köpte drivknut och bromsbelägg till min bil, knarrat för länge nu, så den var dax att byta. Och vad gör man nu, sitter med ett glas vin hos isabelle och funderar på vad tusan som händer ikväll, men har man alkohol är kvällen räddad ;)

Kocken Nichole

För andra gången i mit liv ska jag laga mat till pappa, eller ja till oss. Får se hur det går, blir kyckling, som man steker sedan skivar. Och gör en sås med cream fresh( vet ej staving) soltorkade tomater, ruccola och vitlök. Sedan håller man det över kycklingen och toppar med svarta oliver och körsbärs tomater. Och till hemma gjorda klyftisar, enkelt och as gött. Hoppas jag, luktar gott iaf ;)


I Love H&M

Så här vill iallafall jag se ut i sommar, klippa sönder t-shirten till ett linne och stor uringning. Och en oversize kavaj över, och en snygg hatt, solblekt långt hår ohyeah. Så tänker då jag se ut en sommar kväll.


Repeat..

The outfield-Your love


Journey - Don't Stop Believing



Bon Jovi - Runaway


HAHAHA

Allt händer mig så har det alltid varit, spelar ingen roll om det är små eller stora saker. Men idag när jag var ute och gick händer det en av de små saker som ofta händer mig: Jag höll på att halka på ett bananskal, hur fan kan man halka på ett banan skal? Sånt händer i Tom och Jerry. Gick runt i backberg och småskratta hela tiden, hade dött av skratt om jag trilla på rumpan. Även att jag kollade på det men trappar på det ändå så hela foten får sladd och sticker ner i diket. ojoj, ja fick man skratta lite på förmiddagen iallafall.

 

Godmorgon!

Hejhej, vaknade nyss så sitter med ett glas mjölk och en hårdbröd macka med smak av kanel, kanon goda. Missade promaenaden igår, så nu blir det att löpa halva streckan, men ska väl gå bra. Mitt mål är att orka springa hela streckan utan att gå, lär fimpa först. Och det är planerat till 19/4, på måndag alltså. Ska bara bryta helt då. Hoppas det går!! Peppa mig! Synd att jag har totalt fel skor, mina löpa dojor står i Järbo, och där sätter jag inte min fot.. Nu upp och byta om.


Jag känner sommaren kryper sig närmare. Har känslan av att det kommer bli en aning med partaj hos mig då, men det skiter man väl i :D !


What ever.

Hajhaj, ledig idag och imorgon ganska skönt, eller ledig ska skriva lite om projekt arbetet. Meen kom hem sju i morse från åsh, la mig i sängen somna om och vaknade 12 av att isabelle ringde, ut i solen och hamnade nu i storvik. Får skriva lite ikväll. Sugen som fan på helg, dricka lite vajn, och festa med nya människor. Kan bli funny. Nu tvn och prata lite skit. Och en låång jävla promenad ikväll, blä snart lär man börja löpa.

thulululu lilla lady

tjapp, kunglig dag praktik till lunch, sen dax attt börja med projekt arbete efter många om och men. Slutade meda tt jag ska göra det tillsammans med Erik och Richard. Eller ja, dom river och reglar upp, sen slänger jag in lite klinkers;) Kom hem tog en promenad, så jävla stolt gått en halv mil, TVÅ dagar i rad. Klapp på axeln till mig. Ikväll blir det det förhoppningsvis lite mys..

HEJDÅ!!

Sommar 2010.

Tjena, denna dag har varit en kanon måndag, bästa måndagen på länge. Hatar måndagar i vanliga fall. Men började dagen emd frukost och sen for iväg till skolan, nationella muntliga.. Jag är en ganska hög ljud människa som inte alls har något problem att prata med folk eller i en grupp. Men senate året har jag börjat rodna för minsta lilla till och med bland kompisar, förstår inte vad som hänt. Så nationella var en fucking pain in the ass, jag flumma kände ansiktet hetta innan jag ens börjat prata. Hade ögon kontakt med mitt hjälp papper, som jag inte ens såg bokstäverna på. Helt sjukt, vad har hänt?

Vilket fall som helst åkte jag hem efter sista lektionen religon, gick helt okej idag, mer intressant. Kom hem pappa höll på med Lax och potatis, älskar det. Under tiden gjorde jag lite nytta och tvätta bilen. Sen ringde madde och fråga om jag skulle med till valbo, lätt. Hon åker ju till portugal i 5 veckor på praktik, kommer sakna henne. Meen kommer förmodligen och hälsar på :D Efter valbo letade vi efter cilla på resecentrum men hon jobbade, så vi åkte till trebo och käkade glass. Sen fick hon köra hem mig, och det blev en lååång promenad, ska bli en sån varje dag. Plus bigga upp musklerna 4,5 dagar i veckan. HÅRD träning till sommaren. Första gången i mitt liv ska jag fan vara musklig och inte helt jävla rak i kroppen. NU ska jag ut och snacka lite shiet.
Godnatt så länge, byebye.



20års fest.

Halloj, igår blev det lite öl sen khmarma, madde lekte Rocky, jag öste på dansgolvet. Denna dag hände jag på Robert och Robin till årsunda och kikade när Roberts brutta körde cross. Annars Idag blir det av att fira Sanna, för hon har fyllt 20 år, hipp hipp HURA HURA HURA HURAAAAAAAAAAAAA. In i duschen, sen bråka lite med gaderoben.


Vill sommar och grillning!!

Ambitions.

Tjena, grym på att blogga nu ja. Inte så jävla sugen på det, ingen ork till att skriva att jag festar och jobbar, ute på äventyr ibland. Varför läser ens folk den här bloggen? Ja mitt lov harjag misslyckats med, ville till elmia ja, blev det så? nej. Skulle till shtlm igår på bilträff, verkar jag vara i sthlm? Vad har jag gjort då? Åkt bil, drucke öl och jobbat idag, och imorgon. Sen helg och skolan på det. Blir depp när jag tänker på studenten, plus att min student mössa är skit för liten, så vet inte hur jag ska göra med det. Snart ska jag åka och shoppa så ända in i helvete, vår/sommar kläder, here i come! Love it. Och hörrni, EN MÅNAD KVAR. 8 maj söderhamn, blir det tävling. Fucking happy. Sängen nu, upp vid 6 imorgon (Y)


Stackars Fågeln.

Alles nyss hände en ovanlig händelse i mitt liv, sitter här hos cilla och kollar på tvn sen ser jag en fågel flyger rakt in i deras fönster, och tvär dörr. Jossan fick agera begravnings gubbe och knuffade ner den från verandan.  Stackars fågeln, döpte den till Roger. R.I.P.


VÄRME!

Godkväll, går kvällen blev lyckad. Cilla och jag röjde sönder, kung det. Hängde på henne hem, vaknade i morse gick ut och skulle ta sig en rökare, och dra åt helvete det var varmt, slutade att jag och cilla satt på hennes ballkong och solade i bikini och lyssnade på chill music!! Underbart. Ikväll ska cilla bjuda på middag, så det blir mysigt. Nykter i varje fall, duktig Nichole. Imorgon blir det fest, HEJDÅ!!!


HAHA, en fis.

HAHAH, åh vad jag skrattar, pappa hade köpt hem påskgodis och ställt fram, så går han förbi mig och säger, äh jag lär ha en godis. SÅ frågar han om jag tycker om lakris, joolå säger jag, så kommer han fram med den och hinner bara säga, den här är sssk och jag lägger av världens brakskit. Aa skit god säger han och går. Låter inte as roligt men såg så fult ut, hihaha.


FUCKING SHIT!!!!

Idag när jag åkte från jobbet händer det som jag bara väntat på, snuten står med lasern, 140km/h på 70. 1år 2 månader fick jag ha mitt körkort, KUUUUUUUUUUUUK!!!!!! Blir att cykla i sommar då.

RSS 2.0