shooot

tjap, kom nyss hem, hade lite av en mys kväll igår. Idag blir det lungt, eller öl. Som det ser ut nu är det jävligt dött. Not so fucking funny. Snart blir det att kika hckey finalen. Hörts!

Pimp my shirt.

Har sutte hemma och försökt ladda om, nu är jag full laddad, och blir förmodligen full ikväll också. Men när jag satt här och funderade på klädvalet ikväll, så bestämde jag mig för att pimpa min t-shirt. Reslutatet, avgör själv. I like it.



Bild kvaliten blev dålig av någon anledning.



Onsdagsgrill kväll

när jag äntligen fått tillbaka min kamera så glömmer jag jämnt lägga upp bilder, ska försöka bli ändring på det nu.
grillade i högbo i onsdags med Sanna, madde, magda, shervin och kristin.

MägZ och MädZ

En sopa var ute på vägarna, magda..


100227

Halloj, igår blev det massa alkohol, mycket roligt. Ikväll blir det lungt, möjligt att det blir hästfäst, det visar sig om någon är pepp, annars tänker jag försöka koppla in steron i bilen igen, fuckade ur när jag fick batteri torsk så skärmen åkte ut, vred sig åt vänster, senhöger sen in igen, så höll den på 63ggr stod det på skärmen när jag kom hem, "test" var också med. Skit kul. Så nu ska jag pilla med ström, yeeey. Hatar det, 440kablar även. Och när jag är klar ska jag ut och åka bil, lyssna på great musik och slå mig till ro, move on.

yeah!

Godkväll, idag är det min älskade fredag ska firas med Öl och av någon konstig anledning har jag blivit fan av Cider, manligt de. Var in till valbo en sväniluring med Cillzone hittade lite smycken och ett chill linne. Nu ska jag hets stressa sen hästa fästa. Hade velat vare på rally nu, meen tiden räcker inte alltid till för mig, får bli imorgon och sen lite småstadsliv, om någon av mina vänner har lusten att hänka bänka, fan är ¨på så bra humör så lär rimma trimma alla menings peni(ng)s.

kungkungkung.

AND THE WINNER TAKES IT ALL.

Tjenis, sitter hos mormor nu chillar. Tänkte ta en snabb tripp till valbo, men äckligt trött åker in imorgon efter jobbet istället tänkte köpa lackbrallor, mina börjar bli lite ej lackiga. Tycker det är så jävla hett. Sen lär man väl hitta på lite anant skit åh. Dingdingding.
Småstadsliv 3 på lördag, kuuuung de!


määäänåraa så det kan gå.


Kan bara inte hålla mig.

Snälla säg att jag är cool någon? vill verka så häftig i bloggen


I belive in dreams, how ever.

ge mig helg....................................................
allt är svart.
öl gör mig lycklig for the moment.



21 Januari 2009, fyllde 18 kändes som jag började leva, inte för krogen.
Nu mer än ett år senare, allt är dött.
Vad hände, hur kunde det bli så här, mitt eget fel. Vill bara sparka sönder min hjärna.


Wuuppwupp

Sitter med tandborsten i högsta hugg, nu blir det slänga sig i sängen, and then work.
Not so fucking funny.

<3

.

irreterad också, lägger mig dirr.
Upp imorgon och jobba
hörs då, not.


helg

trött, röksugen, och sitter och väntar.
fan vad tråkigt liv jag har nu, vill ha helg, lön och vara full som fan.
Plus att jag lär göra klart naturkunskapen, nu är det aluminiumburkar, SKITER VÄL JAG I?
Ja man ska panta, och vara miljövänlig. Spelar ingen roll, står jag och tok varvar saab 99a i vår på starten, har det ingen betydelse om jag pantat lite äckliga burkar. döööööööö så jävla trött.


Men wtf?

Skön bild man hitta, skön dude.


Om du får oväntat besök..

Så inihelvete trött, vet inte hur sent det blev minst halv 4. Gick direkt till sängen när jag kom hem, slängde mig ner i sängen somna direkt. Nu har Pappa gjort käk, så blir det och hänga framför OS. Verkar inte som jag får så mycket annat att bli erbjuden å göra.. Vissa vill man sätta sig på huvudet och fisa på. Säg en sak göra en annan, kung det. Övertygande.

Nu blev det för mycket mysko skrift. Så säger hejdå, och lägger ut en bild på mig.
Så jävla snygg ja, ska älska mig själv endast. Om jag kan.


Stille

Ja blev det utgång igår i varje fall, trevligt trevligt. Dock hade jag inte kunnat garvat mindre åt några människor som bara blev patetiska, haha. Aja vissa är som dom är, ikväll blir det hänga framför tvn och kolla på os, upp tidigt imorgon och kolla på hockeyn.

Hejsvejs, nu ska jag tagga folkrace. SÅ JÄVLA TAGGAD!!!

100220

Fest igår, nice.
Hejdå.
Nykter ikväll, troligtvis.


Åååh

Sitter hos mormor och hittade massa bilder, bla annat när jag började köra folkrace, har inte sett dom bilderna som mormor tagit, var från årsunda osv. Marcus var med på en del bilder också, känns som en evighets sen, man var med honom, men kul att kolla på. Blir bara fr bilder, haha.

Träning i kyrkberget, 08.

Marcus föräldrar + Min syster i årsunda 08.

åååh, min sötis första R.I.P

Jul hos mormor, 08? Syster jag mamma


Tidig sensommar i  söderhamn, pigg, not.


Pappa och jag på kalas i höstas.


ja vad säger man första tävlingen i sommras, love the pic.

Nu orkar jag itne lägga upp nå mer.
PEACE IKVÄLL BLIR DET FEST!

Why should i think about you, when i can think about me?

Anna-Nichole Björnmyr, jag går min egen väg och gör det som faller mig in, spontant och älskar öl. tycker om att röja sönder, och köra folkrace, vill jag göra något gör jag det, jag är galen, tycker om mat och lär byta trosor om jag hör av v8 varva, jag kanske inte är som andra tjejer, men jag är tjej och älskar att shoppa, jag är allt jag vill vara och kommer alltid vara det, jag har mina kära vänner som betyder allt, jag tänker inte låta någon ändra på mig, jag har det jag behöver, vad mer kan man begära? jag har nu tänkt mycket de senaste månderna och idag just nyss påminnade jag mig själv om det här som jag skrev ovan. En person ska inte få mig må dåligt i flera månader, bara tänka på dig. Aldrig, nu går jag.. Tro vad du vill, du vet vad jag känner och vill. Du är den jag vill vara med, men jag ska vara jag.

Jag ska älska livet.

Potatis.

Jag skojar ej när jag säger att jag goodlade - Att koka potatis.
Köket kan vara svårt.

Paniken med fett jävla P

jag trodde jag hittat min balklänning, men nu är jag osäker.
Den är så mycket, vääldigt vid i själva "kjolen",
Frågan är kan det bli för mycket på en bal?

...

If I never knew you..


Say wooooot?

Man mår mindre bra när man ser mitt rum, kanske ska man sätta upp gardiner och tavlor någon gång?
Plocka lite kläder som ligger slängt på hela golvet, skönt att de är ur bild, kanske man ska ta tag i först?
När jag har tid, mahaa.


Kung helg!

"myser med älskling" or NAAAT! Här är man singel och tycker synd om sig själv.
Lägger upp lite bilder från igår istället, helgen har vart den bästa på länge, tältet var inihelvete roligt!


Kvällen starade med denna lady.

Förfestade hos Cillas klasskompis, träffade dessa gubbar i Trapphuset när vi skulle sticka vidare.

Och det blir alltid bra med Cillzone.

Gick till stille och tog någon öl, träffade Allan, Tova och Erik.

Och vi var kvällens dans konungar!
Märtin, Sebbis och Cillit.


Lets twist again.

Ååh vad roligt jag hade igår, kvällen startade hos Cecilia med öl och lite pasta, åkte till stille drack en öl och in i tältet, dansade på borden och röjde, dock gillade inte vakterna det. Kanon kul, tyvär så ska det alltid finnas någon bitterfitta, och låt dem/den vara det. Jag vill bara ha roligt!

Blev glatt överaskad när dom lirade denna låt, då blev det fart i bena!


nattetid

Sitter just nu och spelar poker hos morsan, roliga kvälls aktiviteter man har. Frågan är, dumt att sova. dock var det där ingen fråga. Maha.

MEN

GRATTIS MÄGDA, KÖRKORT.

Almost Famous.

Så där, går dagen tvingade jag mig ut till stille för att quisa lite med folket, var nykter men mådde skit.
Åkte hem kollade på tv, la mig i sängen, fick ett sms, klev ur sängen vid halv 4, kände mig genast mycket friskare, åkte dit,  och kom hem för en timme sen ungefär.
Ikväll ska jag bara ta det lungt, är fredag imorgon och vad händer?
 hmm , ÖL!

DOOH

Förkyld, fan vad skoj det är. Jag hatar det. Allt pga att jag jag stod ute i en timme ungefär i lördags, frös och vänta på skjuts. Men natten slutade mysigt iallafall.. Just nu sitter jag hemma och kikar på miami ink, så fort den nya läkt blir det tame fan en till.
Nu ska jag börja exprimentera med mitt hår, nu blir det redhead.

bye.


Den nye, ser lite B ut på bilden.

ASHDJASDHAJKFHFBVNDS

TJA, går dagen var as skoj. Hade rüvligt på stille, ikväll blir det rockbaren med CilliBANG, hennes jobbarkompis hade hyrt det eller vad hon pratade om, men först ska jag sätta mig och pinas i flera timmar, gaddning today at 15.00. Skjut mig, gör så jävla ont.

Ett provocerande medelande till Gud.

Igår kväll skulle jag vara duktig och träna lite hemma, så där står jag och stånkar åh frustar på crosstrainern, ska ringa ett samtal då händer det.. När jag äntligen får för mig att vara lite hälsosam i mitt nu ohälsosamma liv straffar gud mig genom att paja min telefon. Det gör ont i hjärtat, jag älskar min telefon.

Tack gud tack så mycket.
Tack för du förstör mina stunder med sms,
Tack för du förstör mina viktiga samtal när jag kör bil,
Tack för du får mig att framstå som en fjortis som inte klarar sig utan mobilen.

TACK SÅ MYCKET, nu ska jag supa sönder mig och göra allt inte en flicka "ska" göra enligt din jävla bok, den är förresten skit dålig, ingen vill igentligen läsa den, men alla är för rädda att säga det, för de vill sitta och pilla navlen i himmlen, jag för övrigt ska festa med Elvis & djävulen i "helvetet"  Ska skaffa en pojkvän för kvällen och vara otrogen med en TJEJ! HA-HA-HA. Vad ska du Gud göra åt saken? Jag ska överkonsumera alkohol också, ska ljuga, svära och stjäla så du fixar min mobil som är på lagning, du kan nog se vart den är på lagning för antar att du kan se över en del ställen på jorden. Den ska funka när den kommer hem.




Vart är min kamera?

Börjar bli lite smått arg nu, vars fan har min kamera tagit vägen? Den är HELT borta, ja den har varit borta sen i höstast tror jag, om jag ens hade den då. Jag har laddaren och batterit. Varför de, men ingen kamera? Så jävla tråkigt att aldrig kunna ta några riktiga bilder, min skit mobil kamera på 3,2 pix är inte mycket att hurra för!?
Om någon har den hemma och inte fattar vems det är, så är det förmodligen min en silvrig Canon.

Grattis Madelene & mig.

GRATTIS MADZ, finaly fick du körkortet. Och inte på vilken dag som helst, min ettårs dag med drivinglicens.
kungkungkung kuuung

Monday

Så vra det nya vecka, sköj. Studenten närmar sig med stormsteg, men innan det blir det väl en rad olika "student aktiviteter" Fan vad skönt att gå ut skolan, fest iofs kommer man väl sakna det rejält. Men tjäna egna pengar och flytta är väl inte direkt en nackdel. Ikväll ska jag träffa min käre kaffe kompis Anni, dricka lite kaffe och kolla på outsiders, såg reklamen igår och blev sugen att titta, en som är livrädd för tjocka människor, en som hatar sig själv för hon "är tjock" och en annan bodybuilder brud. Nu ska jag åter gå till skolarbetet.
Byebye, so long losers. 

RSS 2.0