jaja

Hej, idag blev det inge berget för mig. Ska kolla upp mitt ben som betet sig konsigt efter helgen, ett onormalt blåmärke som ger stötar genom hela foten när man tar på det, inte skönt.

Bilder från helgen och en från kryssningen.



japjjap,


En ny dag och nya tag!

Nu sitter man över drängt av läxor IGEN, när ska jag lära mig? Skjuter upp det till samma dag som det ska vara inlämnat så blir det hets plugga till nätterna. Dumt att göra lite i taget när man har haft 3 veckor på sig, nejnej aldrig. Stress ska det vara det mår jag bäst av. Får slappna av på yogan ikväll. Är så jävla less på exakt allt just nu, och jag menar allt. Jag ser inget som helst posetivt i något längre, allt är svart och tråkigt. Ska jag se det minsta ljuset i mitt liv nu så ska de väl vara studenten och folkrace säsongen.

Ibland önskar jag att jag valt en annan linje så jag hade haft en anleding att komma härifrån, trodde jag var en sådan som höll mig från skit snack och fjortisfasoner, har aldrig haft något som helst problem med någon tills för ungefär 6månader sen. Ska man behöva ta massa skit från en jävla feg människa?
Nej,
varför tar jag åt mig?
Vet inte.
När ska jag släppa allt och se på livet från solsidan som jag alltid annars gjort.
vet inte.
Varför är jag så dum och faller för samma saker jämnt?
VET INTE?!

!!

Jajeeemään, går dagen var kul. Haltar tyvär idag pga av en liten insident, men det skiter man väl i.
Ikväll blir det Lobby, HEJDÅ!


TADAAAA

Its friday igen, vad har man åstakommit denna dag: Jobbat och hetsa runt på stan. Inte mycket alltså, men nu sitter jag hos mädzone och kollar på henne när hon plattar håret. Blir inte till Gävle och käka MAX, kunggött det, sen blir det kolla på lite Innebandy med Mädz, mina/våra gammla/nuvarande lag spelar mot varandra ska bli kul att se.  Och ja sen blir det öla, kanon dag.


Yes baby, ikväll ska vi vara värre.

Hallelulja moment.

Tjänare, kom nyss från jobbet. Räknar dagarna till studenten, vill tjäna pengar, inte praktisera. Hoppas hoppas man får anställning. Annars blir det vänta till nästa år och söka polishögskolan, ett perfekt yrke för mig.
Ja yogan gick bra igår, lite träningsverk i magen, och det vill vi ha. Beach 2010.

Ledig imorgon och betalt på fredag, ding ding ding. Stackrarna ska på byggmässan imorgon, självklart hade chifen tryckt upp tröjan som det står Järbo Bygg Och Kakel på sidan, man kan fråga sig varför när vi fått 25st andra tröjor, men ska man till stor stan lär man vara fin, vill också ha en snygg jobb tröja. Kanske har tur och får en också, även fast jag ska vara hemma.

Så imorgon ledig, vad gör man idag då? Fick ett erbjudande, får se om man törs anta det. Kan gå käpp rätt åt helvete det, hihi... Men annars någon som är sugen på öl?


Byggmässa.

Halloj, kom nyss hem från sthöm vare där på byggmässa, var mindre kul. Enda som man fick skratta lite åt var tre brudar med tvärtajta linnen, as tajta jeans och bygghjälmar + klackisar på det. Ja just ja, lite större bröst än vad som som propetioneligt ut till övriga kroppen. Men är väl avundsjuk med mina minisar, hmhm bussredan hem och dit var också dryg 1or och 2or som taggade till någonting som inte gick att tagga. Satt bara och skrek. Totaly värdelöst, men får försöka slappna av ikväll på yogan istället. Om det går. Nu ska jag göra käk.

Mitt mål, lycka mig till.


Hemma från sjön.

ööh sitter hemma nu, kryssningen var ösig idag, igår kväll/natt var det helt okej, inte världens roligaste lördag, men skapligt. Men idag var det fan så mycket mera röj på båten än igår, drucke i ungefär 24h, så är halv knäppt full, trött och börjar bli bakis. Skolan ska jag hoppa och skita på imorgon. Bilder har jag nå knappt, men däremot massa blåmärken vet inte vad de kommer ifrån,haha. Men det är väl sånt som hör till.
Nu ska jag duscha och sova. Kingeliking, bye.

Fredag och en lördag med STUDENTKRYSSNING

Goddag, sitter hos pappa just nu igår blev det vin i storvik, full och bakis idag. Och nu ska jag packa till kryssningen, hoppas det blir jävligt sköj. Ett tips till almänheten vaxa aldrig dig , gjorde det igår, var det skönt, inte direkt. Fyfan, nej nu jävlar blir det tagga till och packa, heeeeeeeeeejdåååååååååå. Ikväll kommer jag vingla omring på sjön.

MÄÄÄÄÄÄÄÄNRÅA! Jävla bal.

Jaha var man in till gävle idag med mormor och kollade på balklänningar, in på gimlins hittade en klänning jag vela ha, fick världens snyggaste midja PLUS tuttar, likelike. MEN färgen, vilken jävla färg ska man ha?! Så slutade med att vi åkte därifrån tomhänta och jag med massa i tankarna, ska det vara så svårt. Jag vill inte ha någon som alla andra har, vill inte ha för skrikit, inte för tårkigt, inte för utstickande. Ja fanns mycket att välja på, blir så less. Trodde jag visste vad jag valt, gräddvit, men nee det skulle jag se vit ut, SE VIT UT? Jag är vit, vitt på vitt kan inte bli vitare, snarare brunare. Panik, sen skor accsesoarer osv. Grattis Nichole, jag kommer ha fått en hjärtsnörp innan det här är klart.

imorogn är det iallafall studentkryssning, delar hytt med shervfa dubbel säng, hmm. Men som sagt halva hytten är min och jag gör vad jag vill på halva sidan av hytten, mohaha. OAVSETT VAD DU SÄGER SHERVIN TORKSKÅP!! ;)


I princip helg.

HALLOJ, vilken härlig dag det är. Livet leker. Kom från jobbet nyss, nästan helg nu, ledig på fredag tyvär. Imorgon blir det bara att foga, chefen är i göteborg och kurt i fjällen, va fan gör jag hemma? Säg det, men på lördag blir det öSSSS, Studentkryssning. Kan bli ganska jävla skit kul, älskar kryssningar haha. Och detta till min tjejer: vad säger ni om grillning och lite öl hos mig på fredag, ladda lite inför lördagen? Hör av er isf:D Jag är så dålig på att höra av mig.

Just ja Yogan igår gick bra, skönt som fan. Synd att jag inte kan slappna av ordenligt, man ska typ ligga stilla i 10min och se vågar och inte känna kroppen eller golvet i slutet. Jag kan inte varva ner för 5öre, Så länge man gör övingarna går det bra att varva ner, men ska man ligga tvärstilla, my ass. Funkar inte. Skönt att någon fes, är totalt omöjligt att inte garva när man inte FÅR garva, försökte men gick inte. Haha, mogen f19. Nu ska jag stick till Shervin. I bakrunden på radion hör jag fiaskot från igår, BRA GJORT SAIK!

Sommar, folkrace, öl och fest.

då var denna arbetsdag avklarad, var lungt. Inte kan man slita ut sig i onödan, ikväll blir det yoga och sen hem och motera ihop hemmagymmet, ska satsa helhjärtat på att bli fitt och biefff till sommarn 2010:D Får se hur fan det går. Nu är balklänningen beställd iallefall, blev en vit eller ja gräddvit. Kunde inte bestämma mig för färg, fanns tusen att välja på, så får se ut som jag ska gifta mig. Har stått och haft diskution här med mormor om hur måtten ska mätas, men förhoppningsvis blir den perfekt efter mina kroppsformen. Eller ja den lär ju bli det om måtten är efter mig. Nu lite käk sen hetsa iväg, gu så vig jag ska bli nu.

Är jag nå tagagd då?!? JA! Enda jag tänker på är folkracen nu.
Total taggad på motala. Och mina girls ska med den här gången, yeeey. Hoppas NI håller det nu då, ni vet att jag behöver er.. Vad mer kan jag begära? Sommar, folkrace mina tjejer, och öl i mängder.

Liten uppdate.

Kom till skolan, skrev ett litet prov gick nice. 38/40, näst bäst i klassen, hihehe;D Bar av in till Gävle på sminkkurs med änni, fick göra allt själv var bra men fan vad svårt det kan vara ibland med makeT. Åkte till Hammar och kikade när pÖjkarna skateA, försökte mig på själv. En naturbegåving.
hejz.


Ja min kamera är trasig och så jävla tråkigt att blogga utan bilder, så var se vad som händer.

What ever i takes..

Hej trogna blogg läsare, har inte orkat bloggat på ett tag och kommer inte orka nästa vecka heller, troligtvis.
Ja vad har hänt i mitt liv senaste dagarna då, festade i fredags och reslutaerade i att jag brände mig på min egna cigarett på hakan, jag stoppade den bakochfram och ett väldigt sött brännmärke sitter där nu. tog ungefär 10sek för mig att regaera på att det var något som brändes så inneihelvete.

Jaja igår var jag nykter, kikade på melodifestivalen, tröttnade och stack in till Sandviken, hem till happa sen till stille. Ikväll blir det massa film, och skolan imorgon. Lite pepp på student nu, så bara härda.

HEJS!

MÄÄÄNÅRAA

Glömde att säga, SNART HELG. Och då blir det.... Inte en droppe öl, orkar inga jävla intriger från något retard. Ska väl leva lite ändå tänkte jag, får la se vad som sker. Om jag känner mig själv rätt, så slutar det med att man sitter på stille full och jävlig. MEN DET SKITER MAN VÄL I!! Man är ung EN gång, så varför inte fuckar ur medans man kan, vara lycklig och sluta tänka på det dåliga med allt. Tänkte berätta en logisk hemlighet för er: Slutar man tänka på det tråkiga och negativa och börjar tänka på allt kul man vill,ska eller har gjort. Då blir man mycket gladare:D Och det har jag börjat med, och vet ni. Det funkar. Jag är lycklig, hoppas ni är det också.


Janne kokar bara rivet kafffe han

Halloj, upptäckte idag att jag har ett beroende. Inte nog med ciggen, så ska man få sk kaffe sug, jag har drucke kaffe i jag vet inte hur många år, ända sen jag var liten drack jag det. Fast med massa mjölk och 2st socker bitar, på ett fat med mariekex, as gott. Vilket fall så har jag inte drucka nå kaffe sen i morse och brukar bli en 4,5koppar om dagen, så kände jag mig röksugen, sen tänkte jag efter "-hmm nichole, du rökte nyss, det måste vara KAFFE; wtf", its fucking kaffe sug. Har tänkt att alla som är "beronde" av kaffe inbillar sig, my ass. Sitter just nu och avnjuter en go kopp, min pappa är kung på kaffe. NU ska jag byta om, bye.


kidz

Så jag gör det nu, det funkar, skjut bort känslorna, tänk inte, var bara, jag vill inte, men måste.
hur länge orkar man...

Kanon glad!

Tjänare, idag är en sån skön dag, fan vad jag bara älskar att åka bil mot solen lyssna på kung musik och bara älska livet? Varför så lycklig idag, därför att det är snart student och studentmössan+prylar kom idag:D Åh snart är det nära. Nu har pappa gjort hamburgers, MAT!  hejdå!



TaggZZZ


En fundering..

.. Varför tycker barn att kiss och bajs är roligt? Är det för att föräldrarna uppfostrar att fisa är "fult" och "Äckligt"? Om man låter sina barn fisa och prata öppet om bajs, då är det alltså inte lika roligt längre? Eller..

Veckans Vardag.

Skönt nu har veckan börjat på riktigt, nu kan man härda ut till helgen. Söndnag är värst,
Måndag nästan värre.
Tisdagar är faktiskt helt okej,
Onsdagar ännu bättre 2 dagar till helg,
Torsdagen flyter på ganska bra,
Fredagen är en dans på rosor man är till och med på bra humör fast man kliver upp 06.15.

Idag ska jag bara vara hemma, var ett tag sen. Käkade lite pyttipanna nyss, nu ska jag upp och kliva ur min lortiga arbetskläder och på med träningoverallen, och hurtig promenad. Får se vad kvällen bjuder på, kanske åker och hyr Baksmällan, pappa vill se den. Haha. 


                                      


Godmorgon som man brukar säga.

Går och lägger mig i skaplig tid igår, vaknar utvilad och på bra humör. Dock dras mitt humör ner ganska snabbt när jag kollar mobilen, fast iofs den människan vill bara såra, prata skit vara en fitta, och trycka ner mig mig. Så borde inte bryr mig, men det är ganska trökigt när du hittar för egna random saker, lägg ner för fan du har ditt. Helt otroligt. Nu ska jag till jobbet, hejdå.
Sluta kontakta mig assface.

Jag funderar

.. Rör sig vattnet i toaletten innan man spolat, eller har mina bajskorvar till och med börjat levt sitt eget liv?

Kvällen har anlänt.

Sängen och mysa lite, godnatt.


Pauline fyllde för nåt årsen, länge sen man träffa mina syskon nu :/


Det börjar lukta vår

Men är det lite as skönt att snön börjar tina?! Helt underbart, vägarna är snö och is fri, äntligen!
tjohoo, nu ska jag ut på äventyr, hihi ;)

Ciao!

Så var det söndag, snart fredag. Går dagen blev att mysa med film och chips, Bröllopsfotografen, kanon kul. Kikade på upp i "morse", inte så bra som jag trodde. Hundarna var ända roliga. Idag blir det chill igen, kanske tar min bil och åker åh hälsar på någon intressant männsika;) Nu blir det kika BandY.


I fucking die,

Goddag, går kvällen kan man säga var intressant, men jag kan säga att jag bara älskar att ha rätt. Men det skiter man väl i, nu ska jag leva. Ikväll skulle det bli partaj, men bestämde mig sent igår natt att jag tänker inte festa i Sandviken längre, så blir nyktert. Skönt, kanske hänger med Cilliet som skulle chilla ikväl, chips, dipp och cola är faktiskt nästan godare än en redbull vodka. Nästan, så ha det söönt nu. Jag ska bakis-skita nu. Wûderfull.


Kvällen är planerad.

ikväll blir det gå på bio, hade velat sett farsan men den började halv sju, lite tidigt. Så får bli anitngen snabba cash eller I love you philip morris. Efter det blir det en sväng in på heartbreak. 100dagar kvar till studenten party, nånting sånt. Blir nyktert, om jag inte spetsar läsken på bion hehe ;D

Nu ska jag käka lite kyckling, hejdå!




USA, vilket jävla land.

De flesta vet vid dt här laget att USA är ett skjutglatt land, som gillar vapen och krig. Jag blir helt mållös när jag tittar på en dokumentär om amerikanare som ska ut i krig, alltså dom är så fruktansvärt patriotiska, älskar sitt land, och vill endast skjuta. En kille var jätte stolt över sin medalj han fått, "han var en väldigt duktig granatkastare...mot människor sa han stolt", han tyckte även om att skjuta allt som gick att skjuta med var roligt. Fast han sköt inte helst mot människor, men om han måste gjorde han det?! Wooot? Skjuter han lösa skott rakt i himlen bara för att få skjuta?

Men kan tycka synd om dem också, en kille förloradde 400.000 dollar om året för att gå ut i krig, och hans fru lära hoppa av sin juridik utbildning pga det, det hade varit hennes dröm. Men Irak kriget förstörde det, undra för hur många familjer som drömmar krossas och tvingar leva på gränsen till fattig för deras repektive ska ut och kriga i ett totalt värdelöst krig som bara kostar extrema pengar. Helt sjukt. Jag skulle vilja se dom ute på fältet, så jävla uppkäftiga och stolta nu, men när dom kommer dit och får se döden i vitögat, tjena !

nej nu ska jag göra något.

. . .


Gobitar, hemma hos isabelle:D
tobad att min ansikte ser helt retard ut, heeeest!

Tvn

Alltså vad är grejen med tvn på morgonen? Det är bara skit, tvshop och jerry springer. Jag skiter väl i om Ryan Shekler använder nå ansiktkräm så han får fin hy. Jag har redan fin hy! Totalt värdelöst, kan de visa nå bra serie som typ My name is Earl eller ghostwisper? Ne de ska envisas med att visa samma skit ändå. Mongon. juaja jag vet att vissa har dålig hy, inge liv och kollar på tvshop. 

Inte nog med att det är skit på tvn, vaknar jag SJU i morse klar vaken, kom hem från krogen vid 2 ungefär, inte kul. Satt och kollade på tv(vakna med the voice) det var iallafall bra. Sen bestämde jag mig för att åka hem, satt mig i bilen och åkte hem, svängde in på bilisten och köpte risifrutti,cigg och en billys.
byebye!

Lovlovlov

Härligt med lov, tyvär så gör man inte så mycket. Har haft planer på åka på roadtrip, sthlm, åka till bollnäs, sticka till falun och gå ut där, museum i dalarna ja lite allt möjligt men har slutat med, film hos isabelle och spelat kort/sällskaps spel med anni,niklas och bella. Mysigt det också, men jag vill ut och göra något riktigt roligt. Ikväll blir det att gå på smyckes vising eller vad man kallar det hemma hos Isabelle, dirkca lite viiiiiiiiiiin och öl. Hihee, sen ska vi ut i think.

With or without you..

Till min vänner....

Btw, så skulle jag uppskatta om mina vänner kommer till mig om ni har något problem med min attityd eller likande, istället för att prata med mitt ex om det. Gillar inte att ni ska springa runt och prata skit med honom om mig. Så kom till mig i fortsätting, eller så är ni för rädd att prata med mig för jag har som sagt blivit så "cool". bull shit, äckel ungar.

Skit tradera.

För många årsedan blev jag medlem på tradera när jag skulle köpa konsertbiljetter till millencolin, nu har jag hittat en balklänning där som ett företag lagt upp, helt ny och oanvänd, och inga bud på den. Kan det bli bättre? Och endast 2.500kr, garanterat dyrare om jag skulle köpa den direkt från deras hemsida. Nu när jag försöker logga in så skrev jag fel lösenord 4ggr för jag trodde jag att jag skulla komma ihåg det, Nu får inte jag logga in på "några" timmar, auktionen går ut om några timmar!! kul, niiieet. Ja jag vet att jag skulle beställa nytt lösenord direkt, men det tar några sekunder för mycket i mitt liv.





RSS 2.0