Gottnytt skit år.

Ja jag hittade en kläning igår, spanade in den på internet kommer till valbo och den finns, på rea. Lite kung så där jag. Inte hundra nöjd men nästan. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, mina kära vänner ska iväg på nyårs kalas, ha så roligt. Ursäkta min bitterhet, jag trodde faktiskt att man umgicks med sina vänner under spciella tillfällen, men så var inte fallet.  
Blir att var hemma ikväll förmodligen, är skönt det också, har Marttin partin iallafall. Blir gött käk hemma, förhoppningsvis 3rätters mamma & Micke ?
GottNytt År, losers!



morrrrrrrrrr

Hur hittar jag den perfekta nyårs klänningen i sista miunten?
Svar: Det går inte! Så alla ni andra vet det, man kanske hittar något men blir inte riktigt nöjd.
Nu ska jag in till valbo och gävle gå skallgång genom varenda affär, vi får se OM jag hittar något. Annars svär jag på att gå naken.
HEJDÅ!


Hot Wings,

Just ja, blev jätte lycklig i morse när jag vaknade och upptäkte att jag fått sms där det stod att Hotwings är back on mcdonalds! YEEEEEEEEEEEEY!

Ett självporträt av hotwings,

Nytt år, nya löften.

Ja så var julen över, och nyår är imorgon. Nyår är kung, man får alltid vara så snygg, haha. Frågan är vad som händer, ingen vet ett dugg. Vet iallfall att jag och märtin ska till Mamma och käka god mat, sen vetja icke.
Snart ska jag fara in till Valbo/Gävle och inhandla nyårs kläning och massa krams. Sen ska man väl ha nå fin champange och spruta på tolv slaget, men min käre pojkvän sitter hemma och är sur så blir lite svårt att gå på systemet då. 

Jag har 2st nyårs löften som jag ska försöka hålla.
 
1.Bli ekonomisk.
2.Sluta röka.

Observera att jag ska försöka, så vill inte höra nå idiot som står och gnatar på en att "skulle inte du spaaara peeeengar Nichole" Då tänker jag bara handla ännu mer. Så de så!


BIG TASTY

Sitter just nyss och matade Sigge med Big tasty, han tyckte om det.
En stor fluffig katt på 10bast.

Juldagen

Jul dagen var kung, hade julafton hos morfar sedan lobby, hade kanon kul.

GodJul

Så nu var den julaftonen över, imorgon blir det julafton igen hos Morfar, ska tydligen bli "snölekar" och skoj förhoppningsvis lite alkohol också, hiehe. Har nyss varit iväg och åkt skridskor och träna lite skott, grym. Nu ska jag hänga framför tvn och mysa.
lets sup hej!

Jul-krull

I 10års tid har jag haft problem med julsnärena som man ska krulla, antingen går de av på mitten, eller så delar dom på sig, det blir en raksträcka på 2dec sen en liten böj, eller så händer det ingenting. Men idag äntligen, äntligen äntligen! kom jag på kruxet, man behöver inte ta i så mycket, jag trodde ju mer man tar i ju mer krull blir det. Men ack så fel jag hade. Så nu kan jag göra jätte fina krullar.

Ikväll blir det att gå ut och dricka någon öl, sen sova  gött och vänta på tomten:)


Julhetsshoping

HALLOJ, idag ska jag och my friend ta en tripp till valbo och handla julklappar, jag trodde det var smart att vänta till sista sekunden, men förmodligen är jag inte ensam om att tänka så. Ska in på plattis och kolla på kakel till pappas lill toa och se om det finns nå fint, och så blir det att inhandla någon liten julklapp till min lilla bäbis. (Min råtta) Nu ska jag bege mig till Storvik och hämta Annibanni.

GODJUL!


hockey

Igår blev det att åka pulka och lira hockey, men självklart kan inte stadsbona inte klä sig så vi hann åka 1 åk pulka sen stog dom och grina, så blev det skridskor istället, känon kul. Ikväll vette fan vad som sker, får se vad som dyker upp, öppen för förslag.


hockey

Igår blev det att åka pulka och lira hockey, men självklart kan inte stadsbona inte klä sig så vi hann åka 1 åk pulka sen stog dom och grina, så blev det skridskor istället, känon kul. Ikväll vette fan vad som sker, får se vad som dyker upp, öppen för förslag.


hockey

Igår blev det att åka pulka och lira hockey, men självklart kan inte stadsbona inte klä sig så vi hann åka 1 åk pulka sen stog dom och grina, så blev det skridskor istället, känon kul. Ikväll vette fan vad som sker, får se vad som dyker upp, öppen för förslag.


BOB

jaha skulla det bli bob åkning ikväll, määääääään har massa skit från skolan att göra. INte kul, får bli imorogn.
tack och hej, allt från mig.

Julfilmer på 5an

Tipset för dagen är kanal 5, grinchen, sherk firar jul, sherk 2 och happy feets,
massa bra barn filmer idag, det ska iallafall jag kolla på.
But first, nu ska jag avsluta renoveringen av mitt rum, äntligen 2år senare(Y)




Hon har växt på sig sen grinchen;D

uppdate

sådär ja, firma festen var lite skit rolig iallefall, drack glögg, bowalde käkade god mat och drack öl. Mysigt värre.
Var på kryssning dan efter och inhandlade lite inför jul/nyår, mådde dock skit på båten, blåste som fan och ja då blir det vågor. Efter kryssning var jag ut och skulle leka rally kung, gick bra.... körde av bra rejält. HAde sån jäklans tur att det stanna en kille och drog upp mig, tur han hade 4wd annars hade den dått kvar tills i morse. hieh
VIsste ja. Grattis till körkortet babyboy.

För tillfället sitter jag i jf med nathalie robert och martin, ska ha vårat fredagsmys nu, hiehehe. FÅr se vad det kan bjuda på för skit idag då.


Martins sötis hund som fryser lite efter en promenix i kylan.


3dje gången gillt grattis,

kalas gött.

jaa vacker bild jag fick på min avåkning, men ni som bor runt mina hood i kungsgården kan se mitt emot gamla marin och fritid det vackra min bil lämna efter sig, någon dec till och jag rullat, GRYM-T!

mye uppdates nu


Fick ett gott skratt på kvällskvisten hos martin, hans låtsas bror Robin och hans kompis Emil vågade sig in på rummet, och sedan skulle de väcka Martin, de hoppade, slog böcker i huvudet och gittatrer i huvudet på han, det var inte snälla slag heller. Mycket suwligt.

årets



stenis and I.

the life

Sitter hos M nu, lite sugen på morgon dagen blir "firma fest" käka och dricka alkohol, förmodligen får Martin körkort, så han får köra, stackars, ihehehe. Ikväll ska nog vi åka bob, kung de. Annars blir det en lång promenad och lite bpb action någon annan dag. 


småstadsliv 3


premiär i februari, kung.


SNÖSNÖSNÖSNÖ!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLANS GLAD, MASSOR MED SNÖ OCH KALLT!
love it.

mer av oss

 


kingelikung

Trodde det fanns mer pics men icke, så lite av kvällen.




Världens bästa kväll.

helgen var den bästa på evigheter, stockholm var så fruktansvärt roligt. Inte skrattat så mycket på länge och det behövdes. Såg ganska mörkt ut från början, tog mig och cilla att hitta till Brevik på lidingö ungefär 2h timmar, det bör tilllägas att vi ahde GPS. Sen kommer polisen mitt upp i alltihopa och ska kolla körkort och blåskontroll på mig, jag höll på skita ner mig.

Vi börjar förfesta kl 00.00 slängde på oss kläder och sprang till tåget med Madde, skulle möta upp Max, Mathilda och hennes cousin på s-plan. När vi väl står och väntar på tåget, har cilla glömt bankkorter, jag mobil, några kontanter och ciggen i hållplatsen. Madde upptäker att kortet så man kommer in på hotellet ligger kvar på rummet. Jävla kaos. Men vi kommer ner in på krogen dansar super och skämmer ut sig, jag ramlar ut från spybar, det står ungefär 150 människor minst utanför och köar jag flyger bokstavligt talat ut från stället, vakterna sliter upp mig, men otroligt nog fick jag vara kvar där, trodde de skulle tro jag var för full. Men jag skrattat bara och tog en cigg.

Efterfest på öster tror jag det var, vi var nog världens uddaste gäng, stötte på tore från fcz så han hängde på hans polare janne som var riktigt jävla rocker, och sen någon typ av steksnubbe på 30+, och så vi 4ra brudar. Men kul så innihelvete hade vi. Vi kom hem vid 8a och skratta hela vägen hem.

Bilder läggs ut vid senare tillfälla mathilda got the pictuers.


el stockholmo

jaha klockan ör kvart i 8a och jag sitter och bloggar? Kom nyss från efterfest, stockholm är ganska chilli att festa i. Var på sturremurre plan, hela kvällen, Ett jävla tajkon innan vi hittade till lidingö från "city" men nu sitter jag på hotellet och väntar på att få en frukost jävle imorgon, cillzone maddzone och mathildzone ni har gjort min kväll guld. TACK HEJ!

snö

just ja var hps morfar på kalas i torsdags, svängde förbi berget och kika hur det ser ut
Och fick se detta vackra.



lugna sej

Ja igår blev det fest, therese fyllde 18 så blev partaj,  Full som en jävla kastrull och står och hulkar inne på kharma. Sen var det nå brudar som slängde en dörr i ansikte på mig, fatta ingenting. Men det skiter man väl i. Skulle hämtat upp cilla nyss och köra to sthlm nu, men lär skjuta upp det någon timme. Min kropp har inte återhämtat sig. hihhehe
Nu lär jag springa och bakis skita
det var allt från mig, tack hej.

Glögg

Nu ska jag glögg-mysa framför tvn med älskling och längta till julafton :)




ANNAnichole

Hej! Denna dag är lite halv tråkig, vet inte riktigt vad jag ska hitt på, min lovley pojkvän sitter nere med mina kära brüscher och förmodligen lirar wow. Ser väldit mycket fram emot denna helg den kommer nog bli kungigast på länge, fredag tänker äntligen therese ta och fylla 18, så blir väl utgång på det. And then, lördag sthlm med cillzone, inte kan Mathilda och Madelene tro att de kan smita från oss bara för dom ska dit och jobba, no no så här kommer vi. Lite bönder som tänker visa sthlmarna hur man festar i norrland! hiehhee

Just ja, blev lite extra glad idag när jag och märtin kom hem till Järbot för vi orka inte laga mat hos han, då fick jag en namnsdags peng, så alla mina trogna läsare. Gratta mig.
Det var allt för mig tack hej!


SLÅ AV DIMLJUSET! äckel ungar.

Fan era jävla losers som åker runt med dimljusena på mitt på dagen eller en klar kväll. Ni är vidriga människor, slå av dom när ni ligger bakom mig/någon.

1.Ni har ingen använding för dom när ni ligger bakom
2.Det är inte dimma under lunch tid
3.Det är inte coolare.
4.Jag kommer svänga av köra ikapp er och åka med helljus heeeela vägen bakom er tills ni blir pist och sticker iväg, då sticker jag efter. FNISS!

ÄNTLIGEN, GLADAST I KVÄLL ÄR IALLAFALL JAG!

Ooh jag blir SÅ glad, hittade äntligen den här låten, har funderat sedan jag gick i sjuan vad tusan den här låten heter, har bara kunnat bitar ur låten, men sen kom min jävligt smarta hjärna på att man kan testa googla.
KATCHING!!
Volvo och  doftgranar kommer upp ur mitt minne, det känns så härligt. Högstadiet var underbart.

student

aldrig kännt mig mer taggad på studenten.
Juni 2010, give me.

Säsongstart

Säsongens första.



dagens outfit



Strumpor från Intersport
Shorts från IBK aston
Hoddie H&M
Jacka, lånat av pojkvän, funkar alltid att låna någor av pojkvännen.
Ciggaretter, Marlboro finns överallt.
tjingeling!
pussis!

She Wolf

Resumé av går dagen, "par middag"+sebbisen+bengt. hiehe.
Hade det chill iallafall, lagade gött käk och spela tvspel.
Resume av denna dag, vart och skitit två ggr, bakis skit sen i fredags typ.
Ikväll ska jag till storvik och äventyra.
Det var allt från mig, tack hej.


ännu en helg.

Jaha var det helg igen då? Vad fan händer med tiden?
Igår umgicks jag med Anni i varje fall, gick ner på nattöppet och myste lite. Sen gjorde vi en super god sallad, sallad är kung, är iofs kenny starfighter också. Ja och idag hjälpte vi Emma att flytta, gick okej, förrutom att hisstillverkare borde tänka på att man kanske vill frakta stora soffor i dem! Men gick till slut.
Idag blir det att supa skallen av sig, vara full och odräglig.
Det var allt för mig, tack hej och trevlig helg.



munsår

munsår är det absolut drygaste som finns, och jag ska alltid få det 1 gång om året. Samma jävla ställe, vänster sidan på överläppen why? Varför vill gud straffa mig? Vad har jag gjort för att förtjäna denna sårskorpa som ska sitta rakt på överläppen? tell me pleas.
Gud förlåt mig mina synder!



btw

Dinsko har inte direkt faila med skor nu, alla dessa komma vara i min sko-garderob snarast.
De längst ner till höger är lite sköna, och alla under 1000lappen, greeeat. 


VINTER!

Jag är så lycklig, -8 grader och frost överallt, strålande solsken, svin kallt i bilen, kalla fingrar, julpynt och glögg.
Till och med det tråkiga blir jag lycklig av idag, inte nog med det så klarade Martin uppkörningen:D
Well well, lite ej roliga besked har jag fått idag, men det skiter man väl i.
Denna dagen var planerad att gå och kolla på cilla i underkläder, men har skoljobb att göra, plus att kvallen på new moon sög, så beslutade att jag ser den på bio istället. Sitter just nu med en kopp kaffe och njuter av livet.
Det var allt, tack hej.

New moon

tjena, kom från valbo från en stund sen hittade lite krimskrams, och en julklapp till mamma.
Nu sitter jag hos määärtin och kikar på hockeyn, kung det. Synd att brynäs spelar som skit högar, känns som att kika på jun hockey. Men blir nog på bättre humör när vi ska kika på And then new moon, yeey!
Jag är kär i Martin, thats it.


hårdrock

Kom nyss hem från praktiken, har fogat och kört sopor. Totalt jävla värdelöst, tack peter för en toalett, badkar och handfat i typ "marmor" Skulle jag säkert fått av själv från släpvagnen. Tur att det finns snälla sop-gubbar som hjälpte till på sopstation. Resten av dagen blir att åka in till Gävle och hämta Martin på sjukhuset, sen ska vi handla julklappar. Får se om jag kan hålla tassarna ifrån nå kläder, tveksamt. Jag älskar julen, mysigt och massa mat.

I väntan på bättre tider, mars 07.

"-Jag älskar hårdrock ja, skulle kunna göra vad som helst för hårdrock ja."


RSS 2.0