i want to break free

Nu ska jag åka iväg, efter det avslutas det sista kapitelt i våran historia.


Eveything was so easy

Nu vill jag ha massa snö, en tjock is, en isbil och ha förra vintern tillbaka.
Vill köra folkrace med för den delen.


partey

nu ör det partety, KUNG DET1
sug röv loiserns!!!!!!!!!
reunk

Saturday night.

Nu börjar man må skapligt bätte efter min light version av influensan. Var i varje på kryssning torsdag-fredag, hade ruggigt jävla kul. Upplevde också själslig tillfredställelse, har nog aldrig känt mig så lugn som jag gjorde då. Igår blev det utgång helt ok. Sitter nu hemma och funderar på lifet. Nu ska jag upp och käka lax.
Det var allt från mig, hej!Där har vi min familj.


 


må skit

Sitter hemma, och hostar mår skit och är förkyld. Därför jag mår skit. Ska iallafall på kryssning idag är inte direkt as taggad med tanke på att jag är sjuk, som jag sa. hieehhee. Har packar massa skit, som jag inte behöver. "Men kanske behöver" Ifall att. Försökte få min förkylnig att försvinna genom att dricka varmt vatten, honung och 2st vitlöks klyftor. Godare med ren hb. Smakade sket. Helt värdelösr inlägg, men tyck synd om mig och hoppas att jag får roligt på cruisen.

det var allt frånmig, hej!


who am i?

Sitter just nu och andas som jag haft kol i 25 år och ska snart dö. Är förkyld med andra ord. Sutte och lira blits hela dagen på facebook och drucke the. Hur som helst började jag fundera på vem fan jag är? De flesta tänker "klart jag vet vem jag är" Men man har nog inte tänkt igeom det så mycket. Ett scenarium; sitter på jobb intervju
-"Ja Nichole, ditt cv ser bra ut, men kan du beskriva dig själv med 3 ord?"
"- öh ja, Galen, oseriös och äcklig, asså jag menar, jag gör det jag vill, orkar aldrig vara seriös och skiter någon i ansikte om jag får lust." Låter frescht.  Ja men sån är jag tyvär.

Men jag är jävligt envis och har jag gett mig fan på något så blir det så. Tror nog jag aldrig gett mig på något och ej slutfört det jag bestämt mig för. (Om man bortser från mitt rum hos pappa) Stått halv tapetserat i 1 år. Hur skulle ni beskriva er med 3 ord? Hatar det klysciga "Social, trevlig och glad"

Mina mål innan 30

 • Kört mitt första rally innan nästa vinter.
 • Vinna X-cupen nästa säsong.
 • Byggt mitt eget hus.
 • KANSKE ha ett barn, beror helt på hur mycket jag satsar på rallyt.
 • Fortfarande ha mitt hjärta kvar. (Martin)
 • Rest till ovanliga resemål.
 • Flera tattueringar än fingrar.
 • Ägt en ko, mjölkat den, och drucke mjölken.
 • Fått mitt foto uppsatt på vägen på Frasses.
 • Köpt en väska för minsts 50.000.
 • Vara utbildad till något mer än byggare.
 • Att vara utbildad polis, eller idrottlärare.
 • Flygigt med en bil mer än 10m upp i luften.
 • Slutat röka.
 • Sovit på is hotellet.
 • Leva längre än 30.

Lite av min del mål innan 30.
lördag kvälll

Tjena alla med jävligt roligt liv, själv så funderar jag på att göra någonting så jag får ett liv.
Antagligen slutar det som för dom flesta utan liv, att supa sig full, skaffa ett one night stand och promenera på
walk of shame.
Men slutar inte så för mig, promenerar på walk of fame. Har en underbar pojkvän för övrigt.
Så mina brudar, lets sup och skaffa ett liv (Y)kung motorcykel

Satt sitter hos felix penis nu med martin, var väl tänkt att sätta lite plattor idag. Men chifen har nog glömt mig, lär nog ringa dr pepper nu. Hörts hej!

unnar dagen

Idag får jag unna mig någor gått, eftersom jag varit duktig att strunta godis i TRE dagar, hiehee.
Så nu har jag handlat godis och chips för en vecka, ska hem till Felix penis nu.
det var allt från mig, tack hej.


En dag

Godkväll, imorse fick jag mig en lite skräck upplevelse. Sista jag såg innan jag somna var ett sms från Robin som det sod "Nu blir det rally folkrace i skogen" Jag brukar aldrig tänka, tänk om det går åt helvete. Men det gjorde jag innan jag somna inatt. Sen i morse när jag vaknade hade jag först fått ett sms som det stod "Tur att du inte följde med idag" Och sen ett mms(Bild nedanför). Blev en aning orolig. Men det hade gått bra, förhoppingsvis tittar inte Robin min blogg, kanske blir less för jag la ut den här bilden, hehe ;)

Så lite om min väldigt intressanta dag jobb, blev äckligt slut sprang med 40 paket kakel upp och ner i en trapp. Inte skönt at all. Sen gym och efter gymmet skulle jag göra en proteindrink, bestående av ungefär ägg och banan. god....

 


mmm, vilken god.
naae nu ska jag försöka tabort min lilla bäbis martin fån datorn så han kan masera mig lite innan jag somnar, hiehhe.
det var allt, tack, hej.


Biffa totaly

Såå idag blev det skola 2lektioner, skönt.
Åkte där efter direkt till gymmet och blev totalt slut, nu är det beach biff 2010 som gäller.
Ska bli sten seriös med den där sketen nu, förmodligen om jag vågar denna gång ska jag redovisa resultat.
Vill även ge mig själv beröm, jag är bland dom värsta att käka skit mat, skit godis och fika skit. Men drack endast en kaffe idag och ett grovt bröd, bra gjort Nichole. Hatar grovt bröd. gjorde Magda, jossan och Cecila sällskap, kung det.
hej hörs.


hiehhehe

rallyrallyrally

Satt precis och tänkte på vad fan jag ska blogga om, ganska svårt det där. Helt ärilgt så måste nog alla sitta och tänka, hmmm vad ska jag skriva om idag som kan bli intressant. Ja om man inte gör som jag och skriver ner alla saker man kan rusa loss på. Funkar det åh, skönt att skriva av sig. Så nu tänkte jag skriva om vad jag gjort idag.

Jobbat. kul. nej. Jag utbildar mig till murare/plattsättare. Så idag fogade jag ett golv och sen täta jag ett badrum. Lätt. Ja jobba och jobba, praktik, jobbar fredagar när vi har tomt på shemat. Sen fundera jag väl på livet lite under tiden jag jobbade. Höll mest på att tänka på rally och folkrace. Hur jävla mycket jag längtar till våren för att få tävla fr igen. Och till vintern så jag kan leka med min blivade 240 i skogen. Hur jäääävla mycket jag vill köra rally, när det kanske är lämpligast att gå licenskurs för rally och vart man gör det funderade jag också på. Nästa vinter ska jag kört min första rally tävling hoppas jag på. Ja är väl ungefär vad som cirkulerar runt i min brain om dagarna.

Fan vad jag älskar att köra bil igentligen, värdelöst att åka på 90väg mellan sandviken järbo. Men damn resten då? wöööööööööööhööööw. Jag blir kung, ett löfte. Vadå, jag är tjej och ska bli bra på rally? Självklart. Jag rattar då fan inte med kuken. Igentligen borde det vara jävligt jobbigt om någon skulle råka köra bil naken och få boner, då lär väl kuken ta i ratten? Måste be min pojkvän prova. haha kul om man fick ett kort på det, fast det vill nog inte han att jag lägger ut här. skit samma
vi hörs hej!


Efter regn kommer solsken

3 sköna.


MMA, åsikt från min hjärna.

Hej, mina fåtal läsare. Skriver nu ett in lägg om kampsporten MMA, tänker tillägga att jag inte håller på med denna sport. Ja MMA är nu tillåtet i sverige och för dem som inte vet vad det är, så är den en kampsport där massa olika kampsporter är mixad. MMA står för Mixed martial arts. Man får göra nästan vad som helst, förutom typ, bitas, klösa stoppa fingrarna i ögona (alltså på motstånadren) på sig själv går det nog bra elelr slås på kuken. Inte heller slag mot bakskallen är tillåtet. Ja ni fattar.

Vilket fall som helst har det nu blivit tillåtet i Sverige, och det är ett jävla liv kring det, att man blir sååå skadad, att det kommer föda fram mer våld, och att det blir skador på hjärnan. osv. You name it. Nu är inte jag super insatt i det här, men har iallafall en åsikt. Jag har inga problem med sporten snarare tvärt om. Ni som förbjuder era barn att hålla på med kampsporter, som tex MMA. För ni tror att era ungar blir våldsammare. Hur fan tänkte ni då? Ni tillåter era barn spela våldsamma spel, där man verkligen får en fin uppfattning om hur det känns att bli sparkad i magen, få ett käftslag med näven, knäad på låret osv osv. Sen går era barn ut och super skallen av sig, blir lack på någon och den stackarn ska ha styrk så klart. Så nu har dom spelat ultimate fighting och tänker nu jävlar får han/hon en smäll så han däckar. Pang tjong, får den personen en jävla känga i magen. Och kanske fått en inre blödning, spräck mjälten eller något. Kanske inte går det så långt, och personen som sparka kanske inte fick sån kraft i sparken om den var full. Men det KAN hända.

Nu säger inte jag att alla ska börja med kampsport för att känna på hur det känns att få en smäll. Det jag menar är att, de som håller på men kampsport tränar, tränar och tränar. BYgger muskler för att kunna ta emot en sådan smäll, och lär sig att parera slagen. Jag vet inte om det heter "parera" inom kampsports världen, men jag kör på den.  Så dom inte får smällen. Vill man hålla på med kampsporter klart som ska få prova på, och om dom inte tycker om det, kanske tycker det är för hårt. Då vet dom hur de känns att få en smäll och att få slå, och KANSKE ger fan i att bråka på gator för de vet hur jävla ont det gör om man inte är vältränad och vet hur man beter sig när man ser det kommer en knytnäve i slowmotion mot ansiktet. 

Så tror jag, keep on fighting!
Det var allt från mig, tack hej.


ge mig

Jimmy Choo for H&M
Ge mig ge mig ge mig.
Accessoarer, skor väskor, kläder allt knullar i mina stora blåa ögon.
Får se om jag har till gång till dator den 14 så ska jag kriga åt mig nå riktigt hett!haha

Bästa reklamen på länge.


En liten skit tanke om livet.

Satt nyss och kikade på LA Ink, var ett par som kom in och tattuerade ett porträtt på sin dotter som gick bort i cancer vid 16månader, dom startade en fond i dotterns namn "Kayla fonden", för dom vela hjälpa andra människor med cancer och vill vara med och besegra den.

Visst är det en fin tanke, men hade deras lilla dotter inte fått cancer hade dom aldrig startat fonden. Varför har människor så svårt att göra något bra utan att de ska behövt varit med av något typ av trauma? Jag kan stå för att jag inte funderat speciellt många ggr på att skänka pengar till cancerfonden. Skänkt typ 30kr på sms till rädda barnen en gång, hur svårt är det att skänka iallafall en hundring i månaden till någon organistation? Det har vilken som helst råd med, alla kan undvara hundra kronor i månaden.

Samma sak gäller personer som dör helt utan vidare, vart frisk och kry ena dagen, sen död nästa. De som kännr någon det blivir så med inser direkt att man måste bry sig om sin familj och vänner mycket mera och inte bråka om små saker, för man vet aldrig vad som händer. Varför kan man inte bara vara glad för det man har? Leva livet som om det vore den sista dagen varje dag. Inte lacka ur totalt på sin mamma/pappa för dom inte tvättat den där klänningen till fredagen som du skulle ha på dig just idag? Eller lessna ur totallt på din parter för den råka komma lite senare än vad hon/han sagt. Tror de flesta har förståt poängen vad jag menar. Va fan LEV, livet ska vara roligt. Från och med idag ska jag iallafall försöka bli mer omtänksam,ödmjuk,snällare,givmildare,trevligre och positivare m.m. Tycker jag alla kan försöka med.

Det var allt från mig idag, hej!

RSS 2.0