Till dig med vänliga hälsningar Nichole.

JAG HATAR DIG DIN TATTIGA JÄVLA TATAR JÄVEL, SLUTA FÖRSÖKA STYRA ÖVER MIG. MÄRKER DU INTE ATT DET ÄR DU SOM KLAGAR OCH VILL STYRA ÖVER MIG?!?!?!?!?!?!?!?!?! SLUTA MANIPULERA FÖR I HELVETE OCH BÖRJA SE HUR I HELVETE DU BETER DIG MOT MIG. VARFÖR SKA JAG ANPASSA MIG OCH VÄNTA PÅ DIG I FLERA MÅNADER, TÄNK DIN JÄVLA ÄRTHJÄRNA! FAAAN VAD JAG HATAR DIG.

åh vad skönt det är att skriva av sig, när jag är FEG att säga det till dig.
Vad är det för någonting att vänta på igentligen? För jag älskar dig, fuck vad jag är kär i dig,

bakfull

Må skit idag, bakfull och jävlig. Vaknade vid ett hos Sanna, gick till soffan somna där, vaknade när sanna kom från jobbet (Y)

januari

Lite pics.


Fyllde år, mamma kom och sjöng.
Det var två mackor, haha ;D

Och jag har grillat med alla mina flickvänner.

2 x Mathias, skulle bygga pansarvagn.

Spenderat kvällarna hemma hos anni och drucke massa kaffe & kollat in hennes kanin som blir tjockare och tjockare.

 


Walk of shame.

Går kvällen var trevlig, förutom ett par missöden. Tex när killar ska visa sin manlighet genom att knuffa på varandra och säga "vela ru nåt ällä" "vah vahvah" "KOM DÅ; ÖÖH IHEHE KOM DÅ" Tycker deras betende påminner om mina dagis tider när ens största fiende var hon/han som tog min docka som jag lekte med, då kunde man bli arg pch slänga en annan fulare dock på den personen. Men åter till dom könsmogna pojkarna som ska knuffas, ja de ser väl hällre att man säger att de slogs, värsta är när de inte ger sig, ska fortsätta skrika och greja när man särat på dom? VAD ÄR PROBLEMET? Lär nog in i en fight och se vad som är grejen. Statsa på blåöga ikväll.

Ikväll blir det öla ännu mer, fast nu blir det hem till Allanballan och erikperik, blir nog nice. Hela gävleborg skulle dit tror jag.

Var in till valbo igår med cecilia och magdalena, gjorde ett klipp som jag aldrig gjort. Kikat på ett par skor i ungefär 6månader, men varit osäker på vad tusan jag kan använda dom till. ordpris 1000kr, mitt pris 200kr, klippt och skuret, fint med rea.


yeeey, love them.


HATAR fjantiga avkörningar, fyller ingen lösning. Lite emr action om jag kommit på världens feting ställ och kört av rulla med bilen och få åka ambulans. Nä nu var det så att jag åker lite för fort och det går bara rakt fram. TÖNTIGT! Får skotta loss mig.

Ja och så var det fredag igen

ledig idag vilket var skönt, så firade med att bli full på stille, tillsammans med Nathalie och Anni. Bli samma visa idag igen. Det var en trevlig kväll igår kan jag konstatera idag.

Jag säger då det.

tagga livet`!!!!!!
i love life idag,

Klass 2

Idag har det då snöa på utav helvete, skönt att ända gången man behövt gått ut när man åkt mellan jobben.
Nu ska iallafall min volvo säljas, svart 850se -95. Hör av er för mer information, kommer på blocket.

I hate to spend mondays alone.

Helt sjukt vad äkckligt tråkigt jag har haft det idag, har inte orkat gjort någonting heller. Suttre framför datorn sen klockan ett när jag kom från skolan, eller jo jag tog en promenad och en dusch. Mycket man har gjort med livet idag. Är inte skönt. Får se vad fasiken jag gör, antingen åker jag hem till mamma en sväng, till åsh eller så lägger jag mig helt enkelt och sover.


Får väl deppa lite och kolla på glada minnen då.

Bland de roligaste komdierna.

Pineapple express.
Sen har vi baksmällen, äckligt roliga filmer xD


plugggggggggggggggar

Sitter och hets pluggar just nu, blir så less att jag alltid skjuter upp skolarbete sen sitter man där med igen med massa jävla skit att göra. Därför tar jag en paus och lyssnar på lite Bruce Springsteen.

Catching

Nu var jag färdig firad, fått pengar och presentkort. skönt som fan, började bli orolig att jag skulle få flytta hemifrån prylar, men dom i min släkt kanske fattar att jag kommer bo hemma till jag är 35 för jag inte kan ta ansvar för ett eget hem, haha. Närå men jävligt skönt med lite extra pengar. Men jag ska ju vara ekonomisk iår, så blir inge spendera för mig, hehihe. Nu ska jag gör klart massa i skolan.

hejsvejs,

Partey

Blev jejparty hos mig idag, grilla och käka tårta, sen massa alkohol det var mysigt. Blev Sandviken sen, och nu har jag gett upp.


|


älskar slutet.

Grattis till mig.

Idag blir jag ännu ett år äldre, så vad har jag åsta kommit på detta år? Svår fråga, orkar inte ens tänka.
Men grattis till mig. Idag ska jag baka en tårta.
Fick frukostpå sängen av mamma och Pauline idag, det var mysigt.

I love life

Godkväll, startade denna dag klockan halv 7, blev frukost sen morgon promennix med Tindra, sen slänga sig in i bilen och stressa iväg till praktiken. Var världens lungaste dag idag, åkte mest runt med Kurt och gjorde lite små jobb. Lunchen käkade jag med Anni på hennes praktik HUNDDAGIS, wehió  jag älskar djur dom som är så ja helt underbara. Hade det inte varit för att pappa säger att han blivit "allergisk" hade jag ägt massor med djur nu, men tänker köpa ett allergifritt alternativ en Leguan:D Isf bygger jag om min garderob på rummet stoppar in en glas dörr, så kan den sitta där och chilla om den inte orkar att jag ska sitta och strirra på den. Vi får la se vad som händer. 
Denna kväll blir det att sola, kanske dricka en kaffe med Anni och sen läsa lite om jag får någon ro i kroppen att göra det.

Btw, på torsdag fyller jag år och vill gärna höra grattis då .


Sommar

Alltså jag älskar vintern, men vissa dagar känner jag bara världens längtan till sommar, folkrace, öl och lite kläder.

För partaj hos pappa i sommrasDavid and i

Hestarne

haha

Pizza,

Väntar på pizza, sen när och ta å sola. Jag ser ut som en jävla lik under vinter halvåret.
Och får la se vad som happens after that, kanske åker till magda om hon orkar umgås ;D


The elevator

Fredagen var nice, efterfest hos sanna somnade vid halv 8.
Lördagen var nice, inge efterfest, hem och sova. Full som en kastrull.
Söndag, är ej nice, väntar på något kul.
HEj.

fest

just nu istter jag hos cillzone och dricker skumpa, nice det.
stille next.

AND ITS HELG!

SÅÅÅJA, dagen alla 9miljoner människor i Sverige väntat på helg. Årets höjd punkt, fredag.
Alla vi som älskar fredag klappar nu.
Nu ska jag fixa till frillan, sen bär det av på kalas, and then......... öl.


ADHD.

Bestämde mig för att läsa mera om Adhd, för att jag tycker det är intressant. Pga att jag har fått höra hela mitt liv att jag lider av några bokstäver, här nedan är det lite om syptomen. Kanske ska ta och ringa min käre doktor och be om att göra lite tester?

Vuxna med ADHD beskriver ofta en ständig känsla av rastlöshet, svårigheter att slappna av och vantrivsel när inget intresseväckande händer. Man har svårt att upprätthålla uppmärksamheten och tankarna bär lätt iväg när man håller på med teoretiska arbetsuppgifter. Man blir lätt störd av ovidkommande intryck och tankar och ofta glömmer man överenskommelser och tider. Det är vanligt att man glömmer var man har lagt sina saker. Ofta handlar man innan man har tänkt efter och man har svårt att behärska sina känslor. Personer som fungerar på det här viset hamnar lätt i konflikt med omgivningen. Många vuxna med ADHD har svårt att planera och organisera sitt arbete eller sina studier, de har svårt att ta tag i uppgifter som måste göras eller slutföra uppgifter som är påbörjade. De har ofta svårt att hantera komplexa situationer, handlar impulsivt och drar inte lärdom av sina misstag.


fucking torsdag

just nu sitter jag i skolan och ska skriva om funktionshinder, det kan bli intressant. Ska försöka få klart allt i naturkunskapen, så man kan slappna av lite. Hatar att ha rester, känns som man har en tung jävla ryggsäck på sig. Men är kung när man får bort allt.
Idag blir det att gå sminkkurs, kan bli kul....... Vette fan.
Nu ska jag leva lite, hörts!


Barnvakt

Idag är jag glad, får sitta hundvakt åt Tindra, yeeey.
Så ikväll får jag sällskap i sängen av en liten sötis hund.
Nu ska jag bege mig till Isabelle och härje runt.
Det var allt tack hej


Isbelle och tindra i in my bed.

Just chillin

Denna dagen har vatir nice, käkade lunch hos Shervin sen när på stan bokade smink kurs på bellisima, Stavas det så? Sen blev det fika i fler timmar med vänner, är så mysigt. Fan vad man pratar om allt under en fika, haha.


Må bra!

Jag tror gud kände av min ångest jag bärt på under hela jullovet, att börja jobba igen. Som en skänk från ovan ringde janne igår när jag satt på naturkunskapen och inte gjorde någoting. Satt och kollade på Rally bilar, ihii(Lättare att jobba hemma) Vilket fall så säger han att jag inte ha praktik på hela veckan, fanns inge att göra åt mig.
Tack gud, nu ska jag kolla på min studie plan med våran bygglärare Janne.

pic

En bild från trettondagen
Jag och min bror.
Han är stark


bigbay

sitter för tillfället hos bellzone, chillar och röker. Skönt som fan, längtar rill helgen vill dricka alkohol och ha festigt kul, jag kommer nog ha ölen som min närmaste vän i ett tag framåt, men det gör inte mig något.
Var ner och kollade på skiss till tatuering idag,  Den blir fet, 6 februari. Säger bara det är tur att min käre far inte är så inne på datorer, han skulle nog stänga in på rummet och låta mig sitta där. Tatueringar, alkohol och cigg i samma inlägg, inte så populärt. hieheh men jag är 18 år, fniss.
Nu ska vi promenera och möta ännibänni.

hatahatahata, allt.

Varför tänker jag aldrig på konsekvenserna av någonting?
Varför gör jag bara och tänker sen?
Hur kan man såra en person som är snällaste personen jag träffat i mitt liv?
Kan jag få försvinna i ett år och komma tillbaka som en annan person?
Jag ska sluta vara, impulisiv, börja tänka, vara snäll, omtänksam, ödmjuk, skaffa längre stubin, aldrig vara arg, och göra något åt livet. Just nu hatar jag livet.


?!

Vilket jävla kattskit, orka glappa, orka leva, orka dig.

Show must go on.

Nu ska jag ut och rensa huvudet.


Tonight

tänker jag vara full som en riktigt jävla överfull akstrull,
vi ses!!

älg park och torsdags sup.

yees igår fick jag finaly träffa mina älgar i älg parken, var tyvär inte öppet inne på galleriet och de för det är vinter eller något sådant, men han osm äger stället släppte in oss i själva parken och det avr as fränt, fränsate djuret genom tiderna lätt. Klappade Danne också ;) Vickan var lite blyg.

Danne in action.

 


ÄLGPARKEN!!!

Jag älskar älgar det är bland världens fränstaste och finaste djur. Och jag har velat åkt till älgparken i ungefär ett halv år men har aldrig blivit av, blev extra sur när jag jobbade uppe i ockelbo och det var nästan granne med älgparken, meen idag kanske jag äntligen kommer iväg, om Shervin vill följa med, men det tror jag. Ska höra med cillzone också, annars åker jag själv !


Sötis


Uppdate veckan.


martin slog bort sin del av låtsas tanden när han drack vatten, sött.

Gävleborgs godaste kebab pizza, om man tar bort kebaben.
Gillar inte smaken från någon kebab oavsett pizzeria.

Im a feeder, när det kommer till djur. Det uppskattas inte,
men djuren blir glad, så är duren glad, är jag glad :)
Alice tyckte bra mye om Kebab,

En ny dag,

Sitter med en kaffe mugg en macka och ett kallt glas mjölk framför mig, funderar på livet och kikar i elden. Man blir som i trans när man suttit och kollat för länge.


gaddning, next.

btw, idag ska jag åka och få min blivande tattuering upp skissad, dock vet jag inte när tattueran har tid att gör den, men ser framemot det.

glass

sitter just nu och käkar glass, bra gött det.
Går dagen was fun, bilder kommer.

Fest.

Ikväll blir det den traditionella trettondags supandet med min familj+ Fia och uffe ja oich så deras barn, ja vi ska äta god mat också, men jag vet attt alla ser framemot captian morgan och bacardin. Vet att du kommer läsa det här mamma, så det är bara att hålla med. Hehhe. Ska åka och hämta min min älskare nu, sen far vi iväg. Tack och hej, liver pastej.


hest skrattet

Sommar?

Jag är en vinter människa, men kan inte låta bli att längta till sommaren när man kollar på gamla bilder från sommaren 2009, som igår tex kollade jag på Rolnadz Kärlek och Ananas på tv4, då vela jag helt plösttligt börja jobba?! För vi nötte sönder Rolandz när vi var i Ockelbo och putsa ner ett hus. Och det börja väl bli lite feelings mellan mig och märtin där också satt:)

Sommarn är underbar, tänk bara kläderna man kan använda, man blir så kreativ på någe vis, en tröja kan man använda på 10 olika sätt beroende på vad man har till den. Och jeans short, jag älskar dom finns det något heter på sommaren? Slitna gamla uppvikta ljusa, grrr. Nä sommaren är speceiell, den är magisk.

Men för att inte tala om folkracen, men det tänker jag inte tråka ut er med nu. Men det är något som jag ser framemot nu så håller på att krypa ur mitt vita vinter skinn. Men säsongen börjar i April/Maj så så långt är det inte kvar;D
I löööööve


I love to.

frukost

Vaknade nyss och sitter just nu med  lingbolimpa med salami och masa mjölk, är lite gött det.

frukost

Vaknade nyss och sitter just nu med  lingbolimpa med salami och masa mjölk, är lite gött det.

Shopping

Var in till Valbot en sväng idag, ett av mina fynd bla annat en kort kavaj på barnavdelingen på Lidex, halva priset. Jävligt bra på att fynda ibland jag också. Kanske ska leka modeblogg jag också och lägga upp bild, men får bli imorgon isf.

haha igen

La upp den på gammla bloggen, men det är så jävklans roligt.
Så jävla rätt, nästan.


Godmorgon

Inväntar pizza nu, sen ska jag ta min bil till Valbo och shopppa all by my self fruktansvärt skönt.

the bedddd

Nu är det dax för säng, efter massa filmer hos bellzone.
GODNATT; nu ska jag mysas.

En vacker bild.

Hittar alltid så snyga bilder på mathildas blogg,
(Mathildahaha.blogg.se)


En bild ur mobilen


Bingolotto night. Alla var nära på sina lotter, vinner man någe då?
Nej.
Men nära skjuter ingen hare.

Igår hände det.

Igår fick jag äta min efterlängtade elmaco och 2påsar hotwings. Skapligt gött. After donken blev det hem till Nathalie och kolla på massa svensson svensson, och kvällen slutade med cola i hagaström, haha. Spänande dag igår. Idag blir det öl.


Konstiga saker jag säger när jag sover.

Jag är en av de personer som pratar i sömnen jämnt, och det blir inte bättre om jag har drucke öl heller,  Jag kan säga vad som helst och med ingen som helst samanhang överhuvudtaget. Jag vet inte vad det beror på varför man pratar i sömnen, har läst någonstans att det har att göra med att man är stressad och inte hjärnan slappnat av.
Hursom helst så kollade jag på Extrema bilar igår och då var bla en Merca med som var helt klädd i Swarowski stenar, och självklart började jag prata om det precis när jag bestämt mig för att stänga ögonen för natten, först hade jag sagt att man skulle vara som Hannah Montana, leva lyx livet och ha en swarowski merca. Varför hannah Montana? Jag kommer nog börja skriva ner allt på bloggen jag pratar om i sömnen så störda saker ibland. Ska be Martin spela in det nästa gång, blir det ljufklipp istället. 
Chill

Godkväll, går dagen var bra så länge jag var hemma. Dock totalt halvt värdelöst i Sandviken, fick inte en spruta min champange på tolv slaget, för min käre pojkvän skulle slänga ner någon snubbe på backen och ligga där och kräla, ja snällt att ställe upp på kompisarna i varje fall. Fick inte ens en puss på tolvslaget, eller jo från Magda fick jag en, det var bra ;D
Ikväll ska jag endast chilla och käka Elmaco och 3 påsar hotwings minst.


Hos mammasing igår.

RSS 2.0