USA, vilket jävla land.

De flesta vet vid dt här laget att USA är ett skjutglatt land, som gillar vapen och krig. Jag blir helt mållös när jag tittar på en dokumentär om amerikanare som ska ut i krig, alltså dom är så fruktansvärt patriotiska, älskar sitt land, och vill endast skjuta. En kille var jätte stolt över sin medalj han fått, "han var en väldigt duktig granatkastare...mot människor sa han stolt", han tyckte även om att skjuta allt som gick att skjuta med var roligt. Fast han sköt inte helst mot människor, men om han måste gjorde han det?! Wooot? Skjuter han lösa skott rakt i himlen bara för att få skjuta?

Men kan tycka synd om dem också, en kille förloradde 400.000 dollar om året för att gå ut i krig, och hans fru lära hoppa av sin juridik utbildning pga det, det hade varit hennes dröm. Men Irak kriget förstörde det, undra för hur många familjer som drömmar krossas och tvingar leva på gränsen till fattig för deras repektive ska ut och kriga i ett totalt värdelöst krig som bara kostar extrema pengar. Helt sjukt. Jag skulle vilja se dom ute på fältet, så jävla uppkäftiga och stolta nu, men när dom kommer dit och får se döden i vitögat, tjena !

nej nu ska jag göra något.

Kommentarer
Postat av: Anonym

dokumentärer kan även vara vinklade ;)

2010-03-05 @ 12:32:33
Postat av: nichole

Må hända, om man har det i åtanke. Men skulle du "Anonym" se dokumentären, så skulle du nog inse att det du menar med vinkla, inte går att få det till en annan vinkel än, att dom offrar allt är ett värdelöst krig. USA är sjuka i huvudet, thats it.

2010-03-06 @ 12:45:46
URL: http://annanichole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0