SMS-inlägg

dsc00625 (MMS)


Bal

Igår var det bal, hade trevligt till en början..
BAL!

Och klänningen har kommit hem, så jävla skönt. Och den satt perfekt, tyvär så ångrade jag valet av färg när jag fick se klänningen irl. Det ser ut som en bröllopsklänning, desutom var det ett släp. Åkte hem till cilla och bettan fick gå loss med saxen, och bort med släpet, men hon klippte sönder den så det blev förkort nedtill. Mormor och hennes vän fick sitta igår kväll och försöka styra upp tabben på bästa sätt, jag stör mig som fan på att det glipar 1cm ned till. Men inte mycket att göra åt. Idag blir det, att vaxa, inpacka hår, anstiktmaska anstiket, trixa, fixa händerna, fixa till ögonbrynen, prov sminka, handla lösögonfransar m.m.m.m.m Och göra klart projekt arbetet............ Har inte tid.

Helgen.

Halloj, i fredags blev det inflyttnings fest hos isabelle, blev riktrigt rtevligt. Dök upp lite allt möjligt folk där mot slutet, men lära åka hem när det blev som roligast, hade en tävling som vänta. Skulle upp sex, somnade vid 2, 3 kanske? Kommer ner i köket på morgonen, pratar med pappa lite sen slänger han ur sig: Men va fan, du är ju full än! Var det bara att blå neka jag var spik nykter, lite trött bara, haha. tävling gick så där, noll poäng första heatet, glömmde alternativet kanske det dummaste man kan göra. Så lära vinna de 2 sista, blev 2a och 1a, skönt. Så blev en B-final iaf, slutade 4ra där, igentligen 3a. Får inte till starterna, blir tokig. Nästa tävling blir i skutskär, då ska dom sitta.

Lördagen kvällen stressade jag ner mig, kom hem efter tävlingen vid kvart över nio, skulle ut med pussywagon inne på crusingen i Gävle, såå slängde mig bokstavligt talat mig i duschen, stressa på mig nå skit kläder opch iväg, satt och söp och lyssnade på musik. Kung.

Nu sitter jag hemma och väntar på min balklänningen, de ska komma idag :DD HOPPAS!! Väntar bara att det ska knacka på dörren, ganska nervös att den inte ska passa, men den är måttad precis efter mig så den ska passa, om jag inte gått upp 5kg på en månad, men är ganska omöjligt för mig, älskar min ämnesomsättning. mohaha, undra hur många som blev irreterad nu. Men det skiter man väl i.


Dagen D..

FOLKRACE!!!!!!!!!! Tyvär fick jag en jävligt dålig känsla här om dagen, att det kommer gå skit denna säsong så väldigt nyfiken på hur det går idag, hööööööööööööööööööööööRs!

Bilbingo

Nu är våren här och även bilbingot, första brickan andra spelet, 700kr rakt ner i fickan. Äntligen börjar jag få tur i spel, dock så tur i kärlek var det dåligt med. Men som man säger, Tur i spel otur i kärlek, och viseversa. Men skiter man väl i, heller en miljon kronor än pojkvän. Kan ha lika kul med en skoter eller en bil med 700 häst i som med en pojkvän. Kan hänga med mina vänner 24/7, supa varje dag utan tjat om myskvällar, men har iofs jag gjort även fast jag har pojkvän. Men nu tänker jag iallafall vara singel heela året ut, minst. Nu är hela gävleborg vara ut plockat och sönder gökat, så inte tänker då jag vara där och naffsa på nå begangnat skit. Färskt kött utanför Gävleborgs gränser, han ska vara:  Motorintresserad, ska hålla på med något inom det,Ingen stekig jävel,Ingen fattig lapp, jag vill göra saker utan att bjuda jämnt, Ingen raggare, Bil som går som fan, men inte om jag inte hunnit köpt ny bil. (aldrig att jag kommer sist), Streetstil, utan att se hipphoppig ut men inte för proper, Impulsiv, Ingen planerare, Rolig utan att bli dryg, Supa som fan men ingen alkis ,Mysig , Självständig, Självsäker utan att tro att han äger hela världen, ha sexiga bruna ögon, vara grym i sängen första gången inte efter 100ade gången, inte vilja ha barn, låta mig ha rätt jämnt, lukta gott, byta kalsonger varje dag, och borsta tänderna 2ggr om dagen, vissa killar fattar inte det. Tycka om alla mina vänner och kunna umgås med dom,  m.m.m.m.m.m. Så känner du dig träffad är vi skapta för varandra. Vadå kräsen? nejnej! hahah


Längtar och saknar..

Ser fram emot denna vår och sommar, men kan inte låta bli att tänka tillbaka på förra året. Allt går så fort, jag går så jävla fort. Lärde mig en sak från året 2009, att jag ska fani mig lära mig uppskatta det jag har!
Och denna kväll känns värdelös, är på mys humör.
Har iallefall fått lite gjort idag, jobbat, fixa med folkrace bilen och solat.


Skönaste kvällen på länge, chill med òl oc...

dsc00621 (MMS)

Skönaste kvällen på länge, chill med òl och vin med dom man gillar!


RSS 2.0